08/10/2017 11:49

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:likio.gr


Κύριε  Δ/ντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , σας ενημερώνουμε πως από 11-9-2017, δηλαδή από την έναρξη της σχολικής χρονιάς , οι μαθητές του σχολείου μας δε διδάσκονται τα μαθήματα των Μαθηματικών αλλά και όλα τα Φιλολογικά , λόγω μη κάλυψης των κενών των συγκεκριμένων ειδικοτήτων  .

Μας έχετε ενημερώσει τηλεφωνικά,  πως έχετε ζητήσει νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών προκειμένου να καλυφθούν τα κενά της Γουμένισσας , αλλά  και πως υπάρχουν αρκετά ακόμη κενά σε σχολικές μονάδες του νομού Κιλκίς και το υπουργείο δεν προχωράει σε προσλήψεις ανάλογες των αναγκών του νομού μας     .

Έτσι με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι σήμερα και υπολογίζοντας πως οι μήνες διδασκαλίας έως 15 Ιουνίου του 2018 είναι οκτώ (8), αφαιρώντας τις γιορτές των Χριστουγέννων και Πάσχα τελικά απομένουν εφτά (7) μήνες , δηλαδή οι μαθητές έχουν χάσει το 14% των διδακτικών ωρών !!!!!!

Σας υπενθυμίζουμε πως και πέρυσι υπήρχε το ίδιο πρόβλημα και τοποθετήθηκε καθηγητής μαθηματικών στο Λύκειο της Γουμένισσας στο τέλος του μηνός Οκτωβρίου με αποτέλεσμα η διδακτική ύλη να μην διδαχτεί  σωστά και μεθοδικά όπως πρέπει .

Σήμερα μάλιστα ξεκίνησε κατάληψη του σχολείου από τους μαθητές με μοναδικό αίτημά τους , την κάλυψη όλων των προαναφερόμενων κενών από καθηγητές .

Όλοι μας γνωρίζουμε την ευαισθησία της κυβέρνησης για τη δημόσια εκπαίδευση και την προσπάθειά της να περιορίσει την παρα-εκπαίδευση και τα φροντιστήρια , για αυτό σας παρακαλούμε να κάνετε κάθε προσπάθεια εσείς , αλλά και όλοι οι αποδέκτες αυτού του εγγράφου για την άμεση στελέχωση του Λυκείου μας .

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ

Σχολιάστε το άρθρο

  • * Απαιτούμενα πεδία