10/01/2018 16:54

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:likio.gr


Με  σύνθημα “ΣΕΙΣΜΟΣ – ΣΕΙΣΜΟΣ – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ !!!” τα 15μελή  Μαθητικά Συμβούλια και οι Συντονιστικές Επιτροπές Μαθητών θα πραγματοποιήσουν πανελλαδική συνάντηση ,στις 28  Ιανουαρίου,  στην Αθήνα.

Το Συντονιστικό Μαθητών Αθήνας καλεί  όλες τις Συντονιστικές Επιτροπές, τα 5μελή και τα 15μελή, τα σχολεία όλης της Ελλάδας να συζητήσουν και να πάρουν απόφαση για συμμετοχή στην πανελλαδική μας συνάντηση.

Στην ανακοίνωσή του το Συντονιστικό Μαθητών Αθήανας τονίζει τα εξής:

“Όλοι εμείς οι μαθητές που από την αρχή της χρονιάς:

  •     οργανώνουμε τον αγώνα μας κόντρα σε παλιά και νέα προβλήματα. Που στις 30 Οκτώβρη πλημμυρήσαμε τους δρόμους της χώρας οργανώνοντας μαθητικές πορείες σε πάνω από 44 πόλεις διεκδικώντας ένα σχολείο να μορφώνει και όχι να εξοντώνει…
  •     δεν τσιμπήσαμε και δεν τσιμπάμε στα παραμύθια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που ήθελε να μας πιάσει στον ύπνο για να μη μας βρει απέναντί της…
  •     δεν καθόμαστε στ’ αυγά μας αλλά αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε όσα μας αξίζουν και μας στερούν, κόντρα στα σχέδια της κυβέρνησης που συνεχίζει στον ίδιο δρόμο με τις προηγούμενες και μαζί με τους συνεργάτες τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αλλού χτυπάνε το δικαίωμά μας στη μόρφωση και τη ζωή με δικαιώματα…
  • …ήρθε η ώρα να συναντηθούμε, να συντονιστούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες για το πώς μπορεί να γίνει ακόμα πιο δυναμικός, πιο αποτελεσματικός και μαζικός ο αγώνας μας!

Να συζητήσουμε για το πώς συνεχίζουμε, για την άμεση απάντηση που πρέπει να δώσουμε για ακόμα μια φορά στην κυβέρνηση που ετοιμάζεται να φέρει ένα νομοσχέδιο που κάνει ακόμα χειρότερο το σχολείο μας.

Να μιλήσουμε για το πώς μπορούμε να ζωντανέψουμε τις μαθητικές μας κοινότητες με πρωτοβουλίες και δράσεις για όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας απασχολούν!

28 Γενάρη οι μαθητές όλης της Ελλάδας ενώνουμε τη φωνή μας στην πανελλαδική μας συνάντηση!

Παλεύουμε για σχολείο που να μορφώνει και όχι να εξοντώνει!!!”

Σχολιάστε το άρθρο

  • * Απαιτούμενα πεδία